Zorg en Welzijn

Naar categorie
Conflictmanagement
Tijdsduur: 1 uur
Accreditatie: 0
Geldigheidsduur: 365 dagen

Inleiding module

Inhoud
Ieder mens is anders. Je denkt, voelt, neemt dingen waar en herinnert dingen anders dan degene naast je. Door deze verschillen kunnen conflicten ontstaan. Deze e-learning legt uit wat een conflict is, hoe je deze herkent, hoe je ermee om kunt gaan en hoe je ze voorkomt.

Duur
De gemiddelde doorlooptijd van deze e-learning is 1 uur.

Doelgroep
Deze e-learning is bedoeld voor iedereen die wil leren over conflicten.

Blended traject
De e-learning is samen met BasculeGroep gemaakt en vormt met hun trainingsdag een blended traject. In de trainingsdag zul je de complexiteit van conflicten gaan ervaren en zien dat het niet altijd zo makkelijk is als de theorie beschrijft. In de trainingsdag zal gekeken worden naar verbeterpunten voor jou persoonlijk en voor jouw team of afdeling.

Na de trainingsdag komt de follow-up vrij. Dit is een afsluitende e-learning waarin kort wordt teruggekeken op de gehele training (e-learning en trainingsdag) en waarin de cursist reflecteert op zijn eigen praktijk.

Bascule heeft expertise en ervaring met het opzetten van conflictmanagement in organisaties. Hierbij gaat het vrijwel uitsluitend om maatwerk. Wilt u meer weten over wat bascule in uw situatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

tel nr 030 2565625 J.Harmsen@competence.biz