Zorg en Welzijn

Naar categorie
Gedrag veranderen in 10 minuten
Tijdsduur: 1 uur
Accreditatie: 4
Geldigheidsduur: 365 dagen

Inleiding module

GEDRAGSVERANDERING IN TIEN MINUTEN

E-learning in combinatie met een klassikale training.

Hoe krijgt u de patiënt/cliënt in korte tijd tijdens een consult in beweging en medeverantwoordelijk voor zijn of haar eigen ziekteherstel? 

Deze training is in de kern gebaseerd op het bewezen effectieve Motivational Interviewing. Met deze techniek kunt u binnen 10 minuten motivatie voor verandering opwekken. Het resultaat: tijdsbesparing, betrokken cliënten, betere cliëntrelaties en reductie van het aantal draaideurcliënten. Door e-learning in combinatie met een praktische klassikale training leert u verrassend veel in korte tijd. 


Doel e-learning: In 1 uur krijgt u de basistheorie van motiverende gespreksvoering in beeld en ervaart u hoe het werkt middels illustratieve video en interactieve oefensituaties. 
Doel klassikale training: In 3 uur past u of uw medewerker de leerstof toe en wordt de kennis verdiept. Onder begeleiding van ervaren trainers wordt de techniek eigen gemaakt. 

Doelgroep: Zowel ervaren als onervaren zorgverleners. NB. De klassikale training wordt afgestemd op de voorkennis en ervaring van de doelgroep. 

Accreditatie: Tijdsinvestering e-learning bedraagt 1 uur en de klassikale training 3 uur. Accreditatie (4 uur) is aangevraagd bij de KNMG, NVvPO, V&VN en KNGF

Deze e-learning is door The Competence Group in samenwerking met ChristelCare en Gijs van Dinther van ‘Klant in beweging’ ontwikkeld.  De e-learning sluit aan bij de gelijknamige klassikale training, waarin je je kennis verdiept en uitgebreid oefent met motiverende gespreksvoering.
 

Tijd: e-learning: 1 uur  en het klassikale deel 3 uur.

Data waarop de klassikale training wordt gegeven zijn:

20 maart 2018:         13.00 - 16.30 (met inloop, zonder lunch) te IJsselstein

17 april 2018:           13.00 - 16.30 (met inloop, zonder lunch) te Arnhem

20 september 2018: 13.00 - 16.30 (met inloop, zonder lunch) te IJsselstein

n.o.t.k.nov. 2018:      13.00 - 16.30 (met inloop, zonder lunch) te Arnhem

Let op: De aanschaf van deze e-learning is inclusief de klassikale training. U dient zich echter nog wel in te schrijven voor het klassikale deel.

Nadat u betaald hebt kunt u zich inschrijven voor de klassikale training: klik hier

Referentie: Manon Egging, praktijkverpleegkundige Beekbergen schreef het volgende over ons aanbod 'Gedragsverandering in 10 minuten': Ik vond het een zeer nuttige, zinvolle, praktijkgerichte cursus! De trainers deden het erg goed en prettig! Echt een aanrader!