Medische technologie

Naar categorie
Omaha System in CareAssist
Tijdsduur: 1 uur
Accreditatie: 0
Geldigheidsduur: 365 dagen

Inleiding module

CareAssist is een elektronisch cliënt(patiënt)dossier (ECD/EPD), ontwikkeld door I'tension. Binnen CareAssist is het mogelijk om te werken volgens het Omaha System.

Deze cursus bestaat uit verschillende simulatieoefeningen rond het gebruik van Omaha System in CareAssist. In deze cursus gaat u stap voor stap een cliëntendossier benaderen, invullen en bewerken. U ordent de informatie in het cliëntendossier op basis van het classificatiesysteem Omaha System: starten met een nieuwe cliënt, domeinen en scores, actie, specificatie en capaciteit, accorderen, rapporteren, evalueren en metingen. Na het doorlopen van deze cursus maakt u een test-je-zelf.

Voor wie
Verzorgenden en verpleegkundigen die werken met het Omaha System in CareAssist.

Opbouw en doel
Na het doorlopen van deze cursus kunt u verschillende functionaliteiten binnen CareAssist-Omaha System toepassen.

Overig
De doorlooptijd van de e-learning-cursus is ongeveer 1 uur. Geaccrediteerd bij V&VN en Stichting OMAHA System Support.

Starten met leren
Klik hieronder op ‘Voeg toe’: de e-learning komt in je winkelwagen. Heb je nog geen account op Zorgleren.nl? Na registratie kun je alle toegevoegde e-learning via iDEAL afrekenen. Heb je al een account? Dan kun je direct inloggen en afrekenen. De e-learning blijft 1 jaar voor je beschikbaar.

Grootschalig inkopen
Wilt u e-learning over Omaha System inkopen voor meerdere medewerkers? Ga dan naar de website Omaha Solutions of neem contact op via (030) 256 56 25.