Medische technologie

Naar categorie
Defibrillator Medtronic LIFEPAK 20
Tijdsduur: 2 uur
Accreditatie: 1
Geldigheidsduur: 365 dagen

Inleiding module

De Medtronic LIFEPAK 20 is een defibrillator die tevens als ECG-monitor gebruikt kan worden. Defibrillatie is het toedienen van elektrische schokken, waarmee een hartstilstand of hartritmestoornis kan worden opgeheven (ventrikelfibrilleren of ventrikeltachycardie).

Doel

Na het volgen van deze training heb je kennis over de werking van de defibrillator Medtronic LIFEPAK 20 en kun je deze zelfstandig bedienen.

Inhoud
In deze e-learning training wordt onder andere ingegaan op de bediening van de Medtronic LIFEPAK 20. Daarnaast wordt ingegaan op het uitvoeren van manuele defibrillatie en cardioversie (synchroon defibrilleren). Ook het gebruik van de Medtronic LIFEPAK 20 als ECG-monitor komt aan de orde. Tot slot wordt het instellen van alarmgrenzen en de toepassing van de AED-modus uitgelegd.

Hoe werkt het?
Klik op ‘voeg toe’ en de e-learning wordt in uw winkelwagen geplaatst. Indien u nog geen account heeft op de leeromgeving van Zorg Leren dient u zich eerst te registeren. De module kunt u vervolgens via Ideal betalen. Heeft u al een account? Dan kunt u daarmee inloggen en de module via Ideal betalen. De e-learning blijft 1 jaar voor u beschikbaar.