Veiligheid

Naar categorie
Klinisch Redeneren
Tijdsduur: 4 uur
Accreditatie: 1
Geldigheidsduur: 365 dagen

Inleiding module

Klinisch redeneren is het systematisch beargumenteren van een vakgerichte aanpak van patiëntgerelateerde problemen. Klinisch redeneren is een oplossingsmethodiek gebaseerd op het koppelen van observaties aan anatomische, fysiologische en medische kennis. Daarnaast is klinisch redeneren één van de vier benaderingswijzen voor het herkennen van vitaal bedreigde patiënten in het VMS veiligheidsprogramma.

Doel
In de training maak je kennis met de "zes stappen oplossingsstrategie" voor patiëntgerelateerde problematiek. Ook wordt inzicht gegeven in het gebruik van andere benaderingswijzes, zoals EWS/SBAR en ABCDE. De gemiddelde doorlooptijd van deze training is ongeveer vier uur.

Doelgroep
Verpleegkundigen werkzaam in een ziekenhuis

Hoe werkt het?
Klik op ‘voeg toe’ en de e-learning wordt in uw winkelwagen geplaatst. Indien u nog geen account heeft op de leeromgeving van Zorg Leren dient u zich eerst te registeren. De module kunt u vervolgens via Ideal betalen. Heeft u al een account? Dan kunt u daarmee inloggen en de module via Ideal betalen. De e-learning blijft 1 jaar voor u beschikbaar.